Yasho
AUM-padma

Chakra's 3-daagse

Bois–le–ComteChakra’s, spiegels van levenskracht

3-daagse zomerworkshop in de Ardennen.
 

In deze workshop leer je hoe je chakra’s een spiegel zijn van je Levenskracht.

Chakra 3-daagse           Chakra 3-daagse

Doel.
Chakra Healing, ervaren wat elk chakra op dit moment betekent voor je levenslust/levenspad. Healing van je levenskracht met behulp van de chakra’s en het contact met de natuurelementen.

Methodiek.
Je wordt uitgenodigd de sterkte en zwakte in je chakra’s te onderzoeken en te leren voelen. Concrete oefeningen, die ook thuis makkelijk toepasbaar zijn, helpen je op weg naar healing.
De workshop is lichaamsgericht, met speciaal voor de chakra’s ontwikkelde oefeningen, voor het vitaliseren en zuiveren van je energie en het opladen van de chakra’s. Daarnaast worden je andere methodieken aangeboden zoals ademwerk, dans, visualisaties, mantra zingen en (actieve) meditaties, gericht op de betreffende chakra.

Chakra 3-daagse           Hands Chakra 3-daagse

 

La Ferme du Bois–le–Comte.
De krachtige natuur op en rond la Ferme du Bois–le–Comte is een wezenlijk onderdeel van het programma. We doen dagelijks oefeningen die uitnodigen om je te verbinden met de natuurelementen.
In het bos voelen we het element aarde (de basis), bij de bron het element water (beweging en verbondenheid), het element vuur verwarmt ons (eigen identiteit), de zuivere en heldere lucht stimuleert om steeds meer je eigen ruimte in te nemen.