Jaartraining 'Levensritme, Vergankelijkheid & Meditatie'
AUM-padma

Training 'Heel jezelf !'

training Heel jezelf!Vitaliseer je levensenergie met als inzet om de lichaamswijsheid - de 'natuurlijke impuls- van het lichaam te gaan herkennen en te stimuleren.

Alle lesdagen zijn gericht op het gestaag losmaken en afvoeren van vervuilde energie, zodat de Kundalini genezende levensenergie beter kan stromen en daardoor duidelijker voelbaar wordt. Het wordt zo vanzelf duidelijk waar de aandachtsgebieden zijn.

Een jaartraining open voor eenieder die zich ( verder) wil verdiepen in de werking van gezondheid en spiritualiteit, door bewust- en heelwording

training Heel jezelf!Healing & Bewustzijn … Levensenergie – Kundalini – is de universele essentiële levenskracht, onze individuele bron. We hebben allemaal de Kundalini-kracht, we zijn ermee geboren. Al van bij de conceptie verbindt de Kundalini, de scheppende oerkracht, zich met het zich ontwikkelende nieuwe lichaam. Bij de mens zit dit sterke concentraat, waarmee we het een leven lang moeten doen, onderaan de wervelkolom in het bekken. Je zou kunnen zeggen dat we geen Kundalini hébben maar Kundalini zijn. Kundalini is de zuivere organische levensenergie die nodig is om het leven en de 'Zijn - processen' vorm te geven en in stand te houden, de zuivere energie die ook nodig is om het spirituele te materialiseren.

training Heel jezelf!Als de levensenergie – Kundalini – vrij kan stromen, is zij voelbaar als een zachte pulserende stroom.
Het is de genezende kracht in onszelf.
Eigenlijk is het een 'verborgen kracht', ze is altijd aanwezig, deze oerkracht, ook al zijn we ons daar vaak niet van bewust.

De ervaring leert dat door het werken met deze thema’s, je intenser gaat leven, je in het dagelijkse leven makkelijker hoofdzaken van bijzaken kan onderscheiden, dat prioriteiten stellen geen issue meer is. Je staat meer open voor blijdschap en genieten in het dagelijks leven, kortom een positieve houding naar al wat zich voordoet op je pad.