Yasho
AUM-padma

Yasho

Yasho

Yasho

Yasho

Yasho

Yasho

Yasho

Yasho

 

 

 

 

Mijn naam Yashodhara Prem Gaia, roepnaam is Yasho.

Even voorstellen.
Ik ben in 1952 in Brussel geboren. Op mijn 28e ben ik in Den Haag komen wonen.
Ik woon samen met mijn partner Jivan en mijn dochter Tarana. Ik heb nog een oudere dochter Sara en twee schatten van kleinkinderen, Féderique en Boaz.

In Den Haag woon je altijd dicht bij de zee - de duinen - de bossen. Contact met aarde en de natuurelementen is naast mijn passie voor dans een levensbehoefte.

Een zwaar auto-ongeluk op mijn 30e, werd een keerpunt in mijn leven, waarna een zoektocht begon op gebied van o.a. natuurgeneeskunde, en meerdere therapievormen. Uiteindelijk ben ik beroepsopleiding gaan volgen in o.a. Reichiaans lichaamswerk, Hypno- Regressie –en Reïncarnatietherapie en Stervensbegeleiding.
Daarnaast heb ik mij ook ontwikkeld in Ademwerk, het healen met kristallen, trance-dance, meditatie en bewustzijns-trainingen.

Mijn visie op leven en welzijn is gericht op o.a.- ecologie (zorgvuldig en verantwoord omgaan met natuurbronnen), je conditie balanceren met natuurvoeding( Ying-Yang praktisch toegepast), macrobiotiek, Oosterse geneeskunde, natuurgeneeskunde, meditatie  geïnspireerd door Osho en het Boeddhisme.

Basis van mijn werk met mensen.
Ik hou ervan om mensen te ontmoeten, energie uit te wisselen, mensen de mogelijkheid te geven zichzelf te inspireren en hen te laten ontdekken wie ze echt zijn.
Mijn werk is gericht op ontdekken van eigen ritme, oerkracht en de mystiek van ieders hele wezen.

Ik geloof in de kracht van de natuurelementen en de magie van de natuur, de energie uit de natuur kan fungeren als “bron “, zij kan je wel degelijk voeden.

Ik heb de overtuiging dat ieder wezen, dat verantwoordelijkheid wil en durft te nemen voor eigen leven, in contact komt met zijn/haar “oerbron”. Vanuit dit contact gebeuren de wonderen, ontwikkeling en healing heb je in eigen hand. Je dient alleen te weten hoe en daar kan ik je bij helpen.

Leven & Sterven … Mijn visie over sterven en stervens-begeleiding is gevormd door o.a. de leringen van Osho en het Boeddhisme, in mijn zoeken naar kennis en ervaring op dit gebied heb ik ontdekt dat beide elkaar aanvullen.
Als stervensbegeleider zie ik dat het Boeddhisme een vaste bodem geeft in het omgaan met leven en dood en het vinden van zingeving in het lijden en het sterfproces, een waardevolle aanvulling in de begeleiding van de stervende.


Leren en ontwikkelen zal blijven doorgaan tot mijn laatste levensadem.